Webbdesign

Vi designar och skapar er webb, allt från idé till färdig sida. Vi hjälper er också gärna att registrera ert domännamn, ordna e-post och välja webbhotell. Allt det tekniska kring er webbsida och era e-postadresser tar vi hand om.

Vi använder publiceringssystemet WordPress som gör att ni kan underhålla och uppdatera era sidor med en vanlig webbläsare. Det vi tillsammans skapar kommer vi att lära er att ta över, ni kommer inte att vara beroende av oss för att uppdatera er webbsida.

Läsplattor och telefoner

Då vi bygger webbsidan tar vi hänsyn till nutida teknik och ser till att den fungerar på läsplattor och telefoner, vi ser också till att den är ändamålsenligt utformad för att sökmotorer som Google skall ha lätt att indexera den och på så sätt ge möjlighet för ert innehåll att hamna bra till vid sökningar.

Internationellt stöd

Vi har mångårig vana vid att skapa och underhålla flerspråkiga webbsidor. Om ni har internationell verksamhet kan vi hjälpa er att skapa en webblösning på flera språk med stöd för professionell översättning. Ni får då en sajt med möjlighet för era besökare att byta till valfritt språk. Ni kan utse översättare som får tillgång till enbart det de är utsedda att översätta, och de får ett brev i eposten så fort ni uppdaterar något som ligger på deras översättningsansvar.

Utbildning

I arbetet med att ta fram er webb ingår att vi utbildar någon eller några av era medarbetare i handhavandet av webben så att ni själva kan sköta uppdatering och enklare underhåll. Vi kan även erbjuda utbildning i allt från tekniska behov, som programmering i tekniker som PHP och JavaScript – till kurser i webbarbete, både i WordPress och i traditionell webbdesign.